Підвищення продаж

На сьогоднішній час важлива не лише присутність в інтернеті, а й активна участь у погоні за потенційним клієнтом. Багато хто досягнув успіхів у цій нелегкій справі, тому «ціна» клієнта постійно зростає. Випадки коли дорогоцінний клієнт залишає Ваш сайт так і не здійснивши покупки, збільшують ваші витрати. Ефективні заходи щодо підвищення конверсії та індивідуальний підхід до […]

By.

min read

На сьогоднішній час важлива не лише присутність в інтернеті, а й активна участь у погоні за потенційним клієнтом. Багато хто досягнув успіхів у цій нелегкій справі, тому «ціна» клієнта постійно зростає. Випадки коли дорогоцінний клієнт залишає Ваш сайт так і не здійснивши покупки, збільшують ваші витрати. Ефективні заходи щодо підвищення конверсії та індивідуальний підхід до сайту забезпечать підвищення продажу та збільшення кількості лояльних клієнтів, що є метою будь-якого бізнесу.
Поетапний аналіз поведінкових факторів та аналіз сторінок виходу зможуть дати відповіді про помилки та направлення, щодо доопрацювань на сайті з метою підвищення конверсії. Підвищення юзабіліті, читабельності, збільшення продажів, підписок та контактів — ось цей напрямок, яким рухається сучасний бізнес в інтернеті.